top of page
OranjeGelukKoningsdagBanner-min.png

ZATERDAG 27 APRIL KLEURT DE MARKT IN GOUDA ORANJE TIJDENS KONINGSDAG 2024! DIT JAAR ORGANISEERT GOUDS GELUK HEEL DE DAG GEZELLIGHEID VOOR JONG EN OUD. EEN MUZIKAAL PROGRAMMA MET TOP ACTS, ACTIVITEITEN VOOR KIDS, FOODTRUCKS, ENTERTAINMENT EN MEER. 

 

VERWACHT LIVEMUZIEK OP HET PODIUM, SPRINGKUSSENS EN SPELLETJES VOOR DE KIDS, EEN GROOT ZONNIG FEEST TERRAS, DE WARENMARKT MET KRAMEN, LEKKERE HAPJES & DRANKJES ÉN GRATIS TOEGANG!

programma koningsdag

HHB.jpg

hermes house band

“LADIES AND GENTLEMEN, GET READY TO PARTY! TONIGHT, LIVE ON STAGE, THE BIGGEST PARTY BAND OF THE WORLD. HERE THEY ARE: THE HERMES HOUSE BAND! DEZE AANKONDIGING HEBBEN INMIDDELS MILJOENEN MENSEN OVER DE HELE WERELD GEHOORD VOORDAT HET FEEST LOSBARST. DANS MEE MET DE AANSTEKELIJKE DANSJES VAN DE FUNKY BLAZERSSECTIE, LÁLÁLÁ LEKKER MEE MET DE KLASSIEKERS, GA VOLLEDIG UIT JE DAK OP DE NIEUWSTE HITS EN HEB DE KONINGSDAG VAN JE LEVEN! 

theaterbakkerij sing-a-long

met party pulse

EEN KNALLEND MEEZINGFEEST OP DE MARKT TIJDENS KONINGSDAG! DAT KUN JE AAN PARTY PULSE WEL OVERLATEN. DE HUISBAND VAN DE THEATERBAKKERIJ BARST VAN ENERGIE EN ZINGT SAMEN MÉT JOU DE BESTE HITS. JA… SAMEN MET JOU, WANT ALLE SONGTEKSTEN ZIJN LIVE TE ZIEN OP GROOT SCHERM. ALS DAT GEEN FEEST WORDT!

Party Pulse sing-a-long.jpg
The Groovy Gents.JPG

the groovy gents

DRIE MANNEN MET TWEE GITAREN EN EEN CONTRABAS; DAT ZIJN THE GROOVY GENTS. SAMEN SPELEN ZE DE STERREN VAN DE HEMEL OP HUN AKOESTISCHE INSTRUMENTEN. MET GITAAR, CONTRABAS EN EEN LEKKERE BEAT WORDEN COVERS UIT DE JAREN '50, '60, '70, '80 EN '90 OP HUN EIGEN SWINGENDE MANIER NEERGEZET. DAT WORDT DANSEN OP DE MARKT!

loos alarm

DE MANNEN VAN DEZE NEDERPOPBAND KENNEN ELKAAR AL SINDS DE BASISSCHOOL EN STAAN AL MEER DAN 20 JAAR SAMEN OP HET PODIUM. NATUURLIJK OMDAT ZE HET ZELF ZO LEUK VINDEN OM MUZIEK TE MAKEN, MAAR ZEKER OOK OMDAT ZE GRAAG HET PUBLIEK ENTERTAINEN MET DE LEUKSTE NEDERPOPHITS. DIE LOL SPAT VAN HET PODIUM IN EEN ENERGIEKE SHOW, WAAR NUMMERS VAN O.A. DE DIJK, BLØF, VAN DIK HOUT, ANDRE HAZES EN HET GOEDE DOEL VOORBIJ KOMEN. GEEN PANIEK, DRINK EEN BIERTJE, HET IS LOOS ALARM!

Loos Alarm Oranje.jpg
Randprogramma.jpg

RANDPROGRAMMA

LIVEMUZIEK OP HET PODIUM 🎵

SPRINGKUSSEN VOOR DE KIDS 🤹

OUD-HOLLANDSE SPELLETJES 🎲

DE WARENMARKT MET KRAMEN 🎪

EEN GROOT ZONNIG FEEST TERRAS! ☀️

FOODTRUCKS 🍔

LEKKERE DRANKJES BIJ DE BARREN 🍻

ORANJE GELUK WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

Oranjeconcert.jpg

AUBADE & ORANJECONCERT 2024

10:00 - 10:30 UUR | AUBADE

'S OCHTENDS WORDT KONINGSDAG FEESTELIJK GEOPEND OP DE MARKT DOOR BURGEMEESTER PIETER VERHOEVEN

11:00 - 12:00 UUR | ORANJECONCERT 

IN DE SINT-JAN KUN JE GENIETEN VAN EEN ORANJECONCERT GESPEELD DOOR DE PIONIER EN STEDELIJK HARMONIE CEACILIA

13:00 - 20:00 UUR | oranje geluk: koningsdag 

VANAF 13:00 UUR IS HET FEEST OP DE MARKT! MET OPTREDENS VAN DE HERMES HOUSE BAND, PARTY PULSE EN LOOS ALARM GAAT HET 'DAK' ERAF! GRATIS ENTREE

bottom of page