top of page
OranjeGelukKoningsnachtBanner-min.png

KOM OP VRIJDAG 26 APRIL NAAR DE MARKT IN GOUDA VOOR KONINGSNACHT 2024! DIT JAAR PRESENTEERT GOUDS GELUK: ORANJE GELUK. EEN GROOT GRATIS FEEST MET HEEL VEEL MUZIEK, SPEKTAKEL EN GEZELLIGHEID! VERWACHT FEESTMUZIEK OP HET PODIUM, DRANKJES BIJ DE BARREN ÉN LOKALE HORECA, EEN VOLLEDIG ORANJE GEKLEURDE MARKT, ÉÉN GROOT FEEST EN GRATIS TOEGANG!

programma koningsnacht

Joel Borelli.jpg

Joël Borelli

JARENLANG REISDE JOËL BORELLI MET ZIJN PIANO ACHTER IN DE KOFFERBAK NAAR OPTREDENS DOOR HET HELE LAND. IN 2022 BRAK HIJ DOOR EN SINDS DIEN SPEELT HIJ GROTE PODIA ALS PAASPOP, ZIGGO DOME, AFAS LIVE EN DE AMSTERDAMSE ZOMER VOLLEDIG PLAT. ZIJN UNIEKE TALENT OM OVERAL DE SFEER TE BEPALEN, HEEFT HEM TOT EEN VAN DE MEEST GEWILDE ENTERTAINERS VAN NEDERLAND GEMAAKT. MET ZIJN VEELZIJDIGE REPERTOIRE NODIGT BORELLI JE UIT OM UIT VOLLE BORST MEE TE ZINGEN TIJDENS KONINGSNACHT IN GOUDA!

Waterproof shampoo

HOU JE VAST! DÉ POWERBAND VAN NEDERLAND IS KLAAR OM JE DEZE KONINGSNACHT MEE TE SLEUREN IN EEN SPECTACULAIRE LIVESHOW MET DE VETSTE HITS  EN BOMVOL SPECIAL EFFECTS! WATERPROOF SHAMPOO TREFT GEEN HALVE MAATREGELEN EN DENDERT MET EEN FLINKE DOSIS ENERGIE BINNEN OM DE BOEL OP Z’N KOP TE ZETTEN. DE MANNEN BRENGEN EEN RAMVOLLE SHOW MET ZO-DIE-ZAG-IK-NIET-AANKOMEN-HITS, VERBLUFFENDE MEDLEY’S EN JE-KAN-NIET-ANDERS-DAN-MEEBLÈREN-MOMENTEN. 

Waterproof.jpg
Acoustic Sunday Live.jpg

the golden boys

RON KNOESTER, DENNIS VAN HOORN EN MARTIN VAN DER STARRE VORMEN SAMEN GOLDEN EARRING UNDERCOVER EN HET TRIO THE GOLDEN BOYS. ZE STONDEN EERDER OP O.A. DE ZWARTE CROSS, CULINESSE EN FESTIVAL ZAND, MAAR OOK ONZE EIGEN THEATERBAKKERIJ IS AL MENIGMAAL OP DE KOP GEZET. OP KONINGSNACHT WORDEN ZIJ AANGEVULD MET BASSIST DAVE BORDEAUX EN SPELEN ZE AKOESTISCHE HITS UIT DE JAREN 50 TOT EN MET 90. DENK AAN; GOLDEN EARRING, THE BEATLES, THE ROLLING STONES, CCR, BRYAN ADAMS, ELVIS, BRUCE SPRINGSTEEN, DOOBIE BROTHERS, LENNY KRAVITZ EN VELE, VELE ANDEREN.

qmusic het foute uur live

WE SLUITEN KONINGSNACHT AF MET DIT HEERLIJKE FOUTE FEESTJE VAN QMUSIC! DANSEN, FEESTEN EN (HER)BELEVEN VAN DE ALLERGROOTSTE HITS EN GUILTY PLEASURES UIT DE 80’S, 90’S EN ZERO’S. Y-M-C-A! NO NO NO NO NO! UNA PALOMA BLANCA, SEX ON THE BEACH, RAINBOW IN THE SKY…, DÁT IS HET FOUTE UUR LIVE. 

QMusic Foute Uur Live.jpg
Fresh Coast.jpg

fresh coast

DEZE GOUDSE DJ KEN JE NATUURLIJK VAN ZIJN MEGA HIT ‘LA COLEGIALA’, EEN SAMENWERKING MET THE BOY NEXT DOOR EN JODY BERNAL. DE ZOMERSE TRACK WERD UITGEBRACHT OP SPINNIN’ RECORDS EN BEREIKTE EEN #5 PLEK IN DE NEDERLANDSE TOP 40, MEER DAN 25 MILJOEN PLAYS OP SPOTIFY ÉN DE PLATINA STATUS! ZIJN ENERGIEKE SETS ZIJN GEVULD MET EIGEN MUZIEK EN VERRASSENDE MASH UPS, WAARDOOR ELK OPTREDEN EEN UNIEKE LUISTER- EN DANSERVARING IS. ​

ORANJE GELUK WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

bottom of page